Medlemskap

Å være medlem av en linjeforening er en enkel måte å bli kjent med andre studenter på sitt studie, og å være medlem av Det Gyldne Snitt er ikke et unntak. I tillegg er vi en svært sammensveiset gjeng hvor man blir kjent med de fleste.

Som medlem vil man blant annet få rabatter på arrangementer som linjeforeningen holder eller er med på å holde, og invitasjon til eksklusive medlemsfester. Styret arbeider for å få til flere fordeler for medlemmene fremover.

For å stemme eller stille til valg på Generalforsamlingen (årsmøte) eller sitte i en komité må man være medlem av linjeforeningen. Å sitte som styremedlem eller være med i en komité er både sosialt, lærerikt, og ser bra ut på CV-en, så vi anbefaler dette sterkt om du ønsker å engasjere deg. Kanskje akkurat du sitter med noen idéer som kunne gjort linjeforeningen enda bedre?

Medlemskontingenten er på 150 kr per år, og gir linjeforeningen flere muligheter til å arrangere flere og bedre arrangementer. Dette gagner først og fremst medlemmene våre, men det hjelper også fellesskapet hos kunsthistoriestudentene på NTNU. Vi ønsker ikke at noen skal sitte alene på kunsthistoriestudiet, og dette kommer til å fortsette å være viktig nå som vi befinner oss i en pandemi.

For å medle seg inn trykk HER.