Om vervene og komitéer

Leder
Lederen for Det Gyldne Snitt er den som har overordnet ansvar for at alt går som det skal i linjeforeningen. Vedkommende er linjeforeningens ansikt utad og holder kontakt med blant annet instituttet, andre linjeforeninger på NTNU, eller institusjoner utenfor. Lederen er også den som kaller inn til styremøter og leder dem, og svarer på e-post, samt legger til tider ut innlegg på Facebook-siden vår.

Nestleder
Nestlederen er lederens høyre hånd. Hvis lederen ikke har mulighet til å gjøre sine oppgaver, er det nestlederen som har ansvaret for at det blir gjort. Dette gjør også at leder og nestleder har mulighet til å samarbeide om hvem skal gjøre hva. Fra og med høsten 2020 vil oppgavene til sekretærvervet gå til nestleder.

Økonomiansvarlig
Økonomiansvarlig holder styr på linjeforeningens økonomi. Dette betyr å betale fakturaer eller ting som styremedlemmer har lagt ut for, sette opp budsjett og regnskap, og sørger for at vi ikke bruker mer penger enn vi har.

Sponsoransvarlig (inaktivt)
Sponsoransvarlig er et nytt verv fra og med høsten 2020 som vil ha ansvar for å skaffe linjeforeningen sponsorer. Dette gjelder alt fra rabatter til medlemmer, eller ekstra midler til arrangementer fra for eksempel instituttet. Sponsoransvarlig vil også opptre som nestleder for økonomi.

Sekretær
Sekretæren har ansvaret for å skrive referatene på styremøtene og sende dem ut til styret. Dette vervet utgår fra og med høsten 2020, og vil gå under nestledervervet.

Arrangementansvarlig
Arrangementansvarlig sin jobb er å organisere arrangementene i regi av linjeforeningen. Dette kan for eksempel være å skaffe lokale, kjøpe inn dekorasjoner eller representere Det Gyldne Snitt på møter med andre linjeforeningers arrangementansvarlige. Arrangementansvarlig er også leder for arrangementskomitéen og holder egne komitémøter med dem.

SO-ME-ansvarlig
SO-ME-ansvarlig har ansvaret for å holde linjeforeningens sosiale kanaler oppdatert, slik som Facebook-siden, Instagram og nettsiden vår. Dette er en viktig jobb da det får linjeforeningens navn og ansikt ut til verden.

Leder av Punktet visningsrom (inaktivt)
Punktet visningsrom er kunsthistoriestudentenes ved NTNU sitt eget visningsrom. Tidligere var Punktet relativt uavhengig linjeforeningen, men fra høsten 2019 ble visningsrommet offisielt underlagt Det Gyldne Snitt for å enklere kommunisere dem i mellom. Lederen av Punktet skal lede visningsrommet og har ansvaret for at utstillingene går som det skal.

Faddersjef
Faddersjefen er den som organiserer fadderuken for de nye kunsthistoriestudentene høsten etter. Dette innebærer blant annet å få tak i med-faddere, søke midler fra Fadderutvalget, og sette opp arrangementer for de nye studentene de to første ukene ved studiestart. Faddersjefen setter også opp budsjett for innkjøp og sørger for at innkjøp til fadderuken gjøres.

Hovedredaktør for Nisje tidsskrift
Hovedredaktøren har ansvaret for drivet av tidsskriftet Nisje sammen med redaksjonen – komiteen for Nisje. Nisje er kunsthistorisk tidsskrift drevet av studenter ved NTNU under ledelsen av Det Gyldne Snitt. Målet med tidsskriftet er å engasjere kunsthistoriestudenter og andre studenter ved NTNU til å bli aktive deltakere i det offentlige livet av både studentmiljøet og kunstmiljøet. Tekstskriving er en viktig kunnskap, som kommer til hjelp både for studiene, men også videre i arbeidslivet.

Arrangementkomitéen
Medlemmene av arrangementkomitéen hjelper arrangementansvarlig med å organisere ulike arrangementer i regi av linjeforeningen. Dette innebærer også å delta på komitémøter for idémyldring rundt mulige arrangementer, og å gjøre oppgaver arrangementansvarlig har gitt dem. Komitémedlemmene kan også få mulighet til å ha ansvar over mindre arrangementer i løpet av året, som for eksempel quiz.

So-Me-komitéen
Medlemmene av So-Me-komitéen hjelper So-Me-ansvarlig med å produsere innlegg til linjeforeningens kanaler. Dette innebærer å komme med forslag på hva som kan bli lagt ut, utarbeide det grafiske, skrive tekster o.l. So-Me-ansvarlig kan innkalle til egne komitémøter for idémyldring hvis ønskelig.

Nisje-komitéen
Medlemmer av Nisje-komitéen, eller redaksjonen, hjelper hovedredaktøren å drive tidsskriftet. Redaksjonen består av hovedredaktøren, redaktør, korrektur-gruppa, illustratør, fotograf, kunstguide-ansvarlig og faste skribenter. Hovedredaktøren kan innkalle til egne redaksjonsmøter for drivet av tidsskriftet.